VALKYRIEN 125 ÅR

Fredag 10. november 2023

Sjøkadettforeningen av 1898 Valkyrien fyller 125 år denne dagen. I den anledning vil det bli arrangert både fagkonferanse og jubileumsaften med festmiddag og dans. Begge arrangementene finner sted i Grieghallen med plass til 600 deltagere.
Kjøp billett her!
FREDAG

KONFERANSE

Valkyriens 125-årsjubileum blir en storslagen feiring av kadettforeningen vår, og det hele starter med en fagkonferanse på jubileumsdagen fredag 10. november 2023. Fagkonferansen vil ta for seg temaet "Sivilt-militært samarbeid - Totalforsvaret i et forandret konfliktspektrum".

Prosjektgruppen består av leder Fagpolitisk råd, en rekke rådgivere, en fagkomité satt sammen av sponsorer og andre representanter fra militære foreninger i Norge. Sammen skal vi sørge for at dagsaktuelle temaer innenfor forsvar blir presentert og diskutert av ledende eksperter, så vel som utøvende personell.
Mer info om fagkonferansen
LØRDAG

FESTMIDDAG

Videre følger vi på med en jubileumsmiddag. Festlighetene vil holde sted i Grieghallen, og med over 600 gjester vil dette gå i historien som noe av det største Valkyrien arrangerer.

Mer info om festmiddagen

SPONSORER

LEIF HØEGH STIFTELSE

Norsk Anchorite Klubb