Ny nettside

Hei,

Valkyrien har den siste tiden arbeidet med ny nettside. Nettsiden er et viktig verktøy for å nå ut til besøkende og medlemmene våre.

På nettsiden finner du all informasjon du trenger om tilbudet vårt, arrangementer og nyheter. Vi har redesignet siden for å imøtekomme moderne krav til nettsider.

For øyeblikket er ikke alt innholdet overført fra den gamle siden. I løpet av uken vil mer av innholdet bli overført.

Design og forbedringer

Den nye nettsiden vår er designet for å være enkel å bruke, lett å navigere og estetisk tiltalende. Vi har hatt fokus på å sørge for at besøkende enkelt finner den informasjonen de leter etter. Samtidig er brukeropplevelsen ivaretatt.

Noen av forbedringene er:

  • Forenklet meny for bedre navigering
  • Full responsiv optimalisering, for bruk på alle enheter uansett skjermstørrelse
  • Flere funksjoner for å forbedre opplevelsen for brukeren
  • Bedre presentasjon av innholdet
  • Designet med utgangspunkt i fargene til Valkyriens logo

Nettsiden er en stor oppgradering fra den gamle. Vi håper at den nå vil gjøre det enklere for besøkende å finne den informasjonen som det søkes etter.

Videreutvikling

Vi ønsker å sørge for at besøkende alltid finner den informasjonen de trenger, og at de har en positiv opplevelse mens de er på nettsiden vår. Derfor setter vi stor pris på tilbakemeldinger fra våre besøkende og vil gjerne høre hva du synes om den nye nettsiden vår.

Hvis du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger, kan du kontakte oss via kontaktmulighetene du finner på Kontakt-siden. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare alle henvendelser så snart som mulig.

Bidragsytere

For å lese mer om hvem som har bidratt til utviklingen av nettsiden, kan du gå til kreditsiden.