Valkyriens idrettslag

VIL

Hva er VIL?

VIL er drevet av og for kadettene og har som mål å gi kadettene et bredt aktivitetstilbud, som til en hver tid skal reflektere  de interesser og det initiativ som ligger i kadettmassen. Idretten er en ypperlig arena for å bli kjent med andre studenter, blant annet gjennom de prestisjefylte konkurransene NAKA og NOCA.

football

Treningstider

Alle treningstider, oppmenn og Facebook-grupper samlet på ett sted.

diploma

Statutter

Gjennom Valkyrien kan du få støtte til en rekke idrettsarrangementer.

objective

NAKA 2020

Hvert år deltar Valkyrien på kadettstevner i Norge og i Norden.

Valkyrien Idrettslags undergrupper

Valkyrien Idrettslags aktivitetstilbud reflekterer til enhver tid de interesser og det initiativ som ligger i kadettmassen. Er det en idrett du mener mangler? Ikke nøl med å komme med innspill og forslag! Klikk deg inn på idrettene for å lese mer (kommer).

VIL Svømming

VIL Fotball

VIL Rifle

Dykke

VIL Dykke

VIL Vollyball

VIL Pistol

VIL Løping

VIL Innebandy

Vertikal-300x300

VIL Vertikal

VIL Atlet

Screenshot 2019-08-26 at 23.30.53

VILmenn

Sykle1-300x168

VIL Sykling

VIL Håndball

SKSK Seilforening

RNNA BC

SKKR

Sjøkrigsskolen seilforening

Team SKSK

Seilforeningen er for alle som vil ha glede av seiling, uavhengig av forkunnskaper. Vi eier 11 Ynglinger og to X-99er, og samarbeider med Askøy Seilforening. Foreningen deltar på studentmesterskap til internasjonale kadettregattaer.

Sjøkrigsskolens rolag

RNNA BC / SKKR

RNNA BC og SKKR er Sjøkrigsskolens rolag. Vi driver med trening helårs hvor vi har utesesong fra mars til september. Grunnlaget legger vi innendørs fra september til mars hvor vi har fokus på å legge til rette for å øke ro-teknikk og ro-form. Hos oss kan du kombinere trening, regatta og sosiale sammenkomster.

SPILLE SQUASH?

Screenshot 2019-08-26 at 23.58.07
Screenshot 2019-08-26 at 23.58.30
Screenshot 2019-08-26 at 23.58.58
Screenshot 2019-08-27 at 00.00.12

Alle undergrupper i idrettslaget har en oppmann. Dette er en ansvarlig kadett for idretten, hvilket innebærer å avholde årsmøte, organisere treninger og konkurranse, samt delta på møter med leder og nestleder for VIL.

Alle kan være oppmenn. De velges tradisjonelt på årsmøte for ett år av gangen. Noen undergrupper har ikke oppmenn, da er det fritt frem for å blåse liv i gruppen igjen.