Ærede kriger av Valkyrien,

Det er nå tid for innkreving av kontingent for kadetter i kull “Kapp Horn”. Valkyrien er medlem av Norges idrettsforbund, og for å oppfylle deres krav om bruk av godkjent medlemssystem vil kontingentbetaling skje i verktøyet “Min idrett”, lenket under. Det er første gangen Valkyrien fakturer gjennom dette systemet, og førstegangsregistrering vil kunne ta noe mer tid enn vanlig. Ta gjerne en kikk på personopplysningene dine og, slik at de er korrekte.

Bruk lenken for å betale. Denne kontingenten er gjeldende for vårsemesteret 2022. Etter du har betalt vil medlemskortet ditt i JOYN bli oppdatert. Denne oppdateringen vil bli gjort manuelt, så ikke fortvil dersom det ikke skjer umiddelbart. Ta kontakt med organisasjonssekretær dersom medlemskortet ditt ikke er oppdatert etter to virkedager. JOYN vil fortsatt være hovedplattform for meldinger og informasjon til medlemmene. Du må selv laste ned JOYN, og legge til ditt medlemskort i appen for å motta informasjon om aktiviteter og benytte Valkyriens rabattavtaler. Mer informasjon om hvordan du laster ned JOYN finner du her.

På betalingssiden vil du få to valg. Dersom du vet du har en bruker på “Min idrett” fra før logger du inn med denne, om du ikke har en bruker eller er usikker velger du “Ny bruker”. Følg veiledningen videre.

Fullfør kontingentbetalingen ved å gå til følgende lenke: https://medlemskap.nif.no/24924

Frist for innbetaling:  Fredag 13.05.

Ta kontakt med organisasjonssekretær dersom noe er uklart, eller om du har problemer med betalingen. 


Organisasjonssekretær, Sander Marken

orgsek@valkyrien1898.no