FESTMIDDAG

Lørdag 11. november 2023

Sjøkadettforeningen av 1898 Valkyrien fyller 125 år. I den anledning vil det bli arrangert en jubileumsaften med festmiddag og dans. Festlighetene vil holde sted i Grieghallen, og med 600 gjester vil dette gå i historien som noe av det største Valkyrien arrangerer. Grunnet antallsbegrensning er det ikke mulig å inkludere følge.

Tid: Kl. 18.00-02.30
Antrekk: Mess 2

Kuvertprisens hemmelighet: Det du får for 1400 kr...


Lørdag kveld feirer vi en bemerkelsesverdig anledning - mer enn 125 år med vår kjære forening. Vi ønsker å samle nåværende og tidligere kadetter, samt alle som har en tilknytning til Sjøforsvaret og det maritime Bergen. Kuvertprisen for denne enestående kvelden er 1400 kr, og du lurer kanskje på om det er verdt det. La oss gi deg noen gode grunner til å delta!

For kuvertprisen på 1400 kr kan du forvente en uforglemmelig opplevelse. Kvelden starter med en herlig aperitiff og inkluderer deretter en treretters middag med en nøye utvalgt vinpakke. Hvis du foretrekker alkoholfrie alternativer, kan vi blant annet friste med en utsøkt eplesider fra Hardanger. Under middagen vil vi bli underholdt med en festprolog av vår kjære ridder, Ola Bøe-Hansen, etterfulgt av en spennende opptreden fra en anerkjent og populær artist og skuespiller fra Bergen. For å toppe det hele vil kadettene synge shanties under ledelse av den dyktige Håkon Vatle (Statsraad Lehmkuhl).

Vi vil reservere egne bord tilhørende ditt kull for å gjøre arrangementet til en hjertevarmende reunion. Husk derfor å oppgi hvilket kull du tilhører når du melder deg på.

Etter middagen flytter vi oss til Peer Gynt-salen, hvor vi vil danse til tonene av Flying Dancing Kings, kanskje det beste danseorkesteret i fylket og en underholdning i seg selv. Når orkesteret tar pauser, vil vi få oppleve spennende innslag fra Blotet, med en slagning av Einherjer. Senere vil vår tidligere president og Einherje, Synne Mjelva, stå for underholdningen som DJ og spille opp til dans. Alt dette vil fortsette til de tidlige morgentimene. For våre kjære kadetter ved Sjøkrigsskolen arrangeres det transport til og fra Grieghallen.

Det er viktig å merke seg at kuvertprisen på 1400 kr inkluderer alle disse herlighetene, samt dekning for bevertning, lokalleie, klargjøring av lokaler, teknisk personell for lyd, lys og scene, vakthold, garderobepersonell, honorar til underholdning og danseorkester. Alt dette til sammen kommer på 2450 kr per kuvert, som er den prisen Valkyrien må betale.

Så, er 1400 kr en høy kuvertpris? Husk at dette er en sjelden anledning som ikke vil gjenta seg på 25 år. Det blir en kveld full av minner, glede og samhold, og vi ser frem til å dele den med deg!

SPONSORER

LEIF HØEGH STIFTELSE

Norsk Anchorite Klubb

TRENGER DU HOTELL?

Vi har fikset en fantastisk rabattavtale til deg.
Book overnatting på knappen under og oppgi rabattkoden i feltet som heter "Bedriftskode".
24450