FAGKONFERANSEN

Fredag 10. november 2023

Valkyriens 125-årsjubileum og bursdag blir en stor feiring for vår kadettforening. Det hele starter med en spennende fagkonferanse den 10. november 2023.

Vår dedikerte fagkomité, ledet av kadett Torgrim Veie-Rosvoll, har arbeidet intenst siden januar for å skape et interessant program med fokus på samarbeid mellom militær og sivil sektor. Dette programmet vil inkludere aktuelle temaer som vi ser frem til å diskutere med deg. I tillegg vil det være utstillinger og stands i Grieghallens foajé, hvor våre sponsorer og samarbeidspartnere vil presentere sine nyeste prosjekter. Og ikke minst, kuvertprisen inkluderer en velsmakende lunsj med kaffe og bakverk gjennom hele dagen.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en flott dag med både sosiale og faglige aktiviteter!

Kuvertprisen: Bærebjelken bak fagkonferansen


Kuvertprisen for vår fantastiske fagkonferanse er som følger: 900 kr for alle ekserne deltakere, og en vennligere sum for skolens unge kadetter. Disse pengene går til å dekke alt som trengs for å lage en uforglemmelig konferanseopplevelse.

Tenk deg dette: Hele dagen i den majestetiske Grieghallen, med herlig mat og en super lunsj som gir smaksløkene dine en fest. Vi har til og med friske bakverk på lur for deg.

Pengene går også til å rigge opp, leie hallen, pimpe opp konferansesalen, samt få lyd- og lysmagikere til å sørge for at alt høres og ser bra ut. Vi har til og med folk som holder vakt og tar vare på garderoben din.

Så, med andre ord, disse avgiftene går til en hel haug med gode greier!

PROGRAM

SPONSORER

LEIF HØEGH STIFTELSE

Norsk Anchorite Klubb

TRENGER DU HOTELL?

Vi har fikset en fantastisk rabattavtale til deg.
Book overnatting på knappen under og oppgi rabattkoden i feltet som heter "Bedriftskode".
24450