Da er to av tre uker gjennomført. Vi ser spesielt en klasse utpreger seg på resultatlisten, men kan stab som bare er seks personer gjøre noe med dette? Konkurransen er på langt nær over.

Lengre ned på resultatlisten ser vi at flere i førsteklasse har meldt sin interesse for såre rumper og sure lår. Enda mer utstyr skal være anskaffet. Faktisk skal det ha seg slik at sykkel under 8kg ikke lenger gir treff i Bergen-vest området på Finn.no. De skal nå visstnok befinne seg i kjelleren på Sjøsiden.

På segmentfronten har det skjedd mye. Etter Sondre Bergesen fikk lagt på friksjonsfrie dekk til 4000kr har KOM-ene blitt levert på løpende bånd. Både Sjøkrigsskolens bakkespurt og Kringsjåveien spurt er blitt «plyndret», som KOM-innehaveren selv omtaler det. Vi i Spring Challenge-staben har ikke sett maken til god investering. Ikke EL-sykkel kongen Apal eller Dan-Inge klarer å levere lignende prestasjoner med sine dollardoninger.

Det er i skrivende stund bare fire dager igjen av konkurransen. Vi ser veteranen Magnus Martinussen tar opp kampen med Mathias på lengste distanse. Spørsmålet nå vil være om Sondre Bergensen klarer å beholde de ytterste gjeve KOM-ene han har klart å klore til seg og ikke minst; vil han noen gang bli like sprek som vår kjære professor Hans Jørgen Wiborg?

På torsdag kveld er konkurransen over. På fredag i lunsjen vil det bli gjennomført premieutdeling i aulaen. Vel møtt og lykke til de siste dagene! Stå på!

Resultatene finner du som alltid her.

På segmentfronten

Kategorier: VIL

Relaterte innlegg

VIL

Spring Challenge 2018, Uke 1

Da er vi en uke ut i Spring Challenge, det er derfor på tide med en statusoppdatering: Så langt har vi hatt god medvind med været som har vært. Mange har latt bilen stå og Les mer …

Valkyrien

SM Roing 2017

Studentmesterskap i roing Roerne på Sjøkrigsskolen har forberedt seg til dette i et år, og nervene var i høyspenn da lagene møtte opp lørdag 6 mai for konkurrere mot de store studentlagene fra Bergen og Les mer …

Nyheter

UMC 2017

UMC – Ultimate Makker Challenge     Under UMC lørdag 7. januar skulle Sjøkrigsskolens mest allsidige makkerpar kåres. I løpet av tre timer skulle hvert makkerpar samle så mange poeng som mulig på ca. 30 Les mer …