Undergrupper

Treningstider

VILtreningstider

VIL Pistol

Oppmann: Daniel Grindheim M-M2

VIL Pistol har som mål å tilby varierte treningsmetoder med Glock 17/P-80 for å hjelpe med egentrening, i tillegg til å stille med et lag på NAKA.

Treningstider og sted: irsdager 16:30-18:30, skytebanen SKSK. Alle kadetter kan være med! Ta gjerne med eget hørselvern og briller.

VIL Pistol

 

Roklubben – RNNA Boat Club

Sjøkrigsskolens roklubb ble startet i 2010, og deltok i NM for studenter samme år. Den gang ble det sisteplass, men etter at skolen kjøpte ny åtter-båt til klubben og antall timer på vannet ble flere, har roklubben kjempet seg til 2. plass i NM hele to ganger. I løpet av årene har klubben også stilt til start på regatta i både Gøteborg og København, samt under Studentlekene i Trondheim og Bergen.
Klubben består i dag av tjue aktive medlemmer som ror fast tre ganger i uken. Båtene er på vannet så lenge været tillater det, og ellers ror vi sammen på romaskin innendørs.
For å bli med i roklubben må du først og fremst bestå en totusen-meter test på romaskin under 7:20 minutter. Deretter følger en prøveperiode hvor du først og fremst får være med på vannet for å se om roing er noe for deg, og på den andre siden gitt en mulighet til å vise oss at du er villig til å stille opp på trening og bidra inn i klubben – selv når oppmøtet er klokken seks på morgenkvisten. Med åtte mann i båten er vi avhengige av at alle bidrar i hvert tak!

RNNABC

 

VIL Innebandy

Velkommen til VIL Innebandy. Gruppen er styrt av to oppmenn: Morten Vinje (LOG 3) og Sigvald Schnitler (OM 3)
Vi har treninger på tirsdager 16:30-18:30, men i en travel hverdag, så blir det informert om treninger på VIL tavlen (utenfor messen) og på facebook-siden vår ”VIL innebandy”. Vi trener i gymsalen, hvor fokuset er å få inn teknikk, forståelse for spillet og generelt maks treningsutbytte. Du trenger ikke å ha spilt for å være med på treninger og du trenger ikke noe utstyr. VIL Innebandy har ambisjoner om å stille lag i SM.
Vell møtt!

 

VIL Kampsport

VIL Kampsport har som formål å være et samlingssted både for de som har erfaring og vil videreutvikle, og de som aldri har prøvd det før men vil lære. Vi har flere nærkampinstruktører og mange som har en del erfaring med kampsport, så her er det mulig å komme med ønsker til hva vi skal fokusere på. Det kreves ingenting av den enkelte for å være med på treningene, de legges opp slik at alle kan delta. Ta med tannbeskytter hvis du har, mangler man kan vi stille med dette.
Vi trener hver mandag mellom 18:00-20:00 i idrettshallen på sjøkrigsskolen.
Lik siden vår «VIL Kampsport» på Facebook for å få oppdateringer og informasjon om treningene våre.

Kampsport
Kampsport

 

VIL Håndball

Oppmann heter Ann-Mari Lorentzen og går i Log 2. Hun har drevet aktivt med håndball i 15 år, bla. på eliteserie nivå. Håndballtreningene foregår i idrettshallen hver torsdag fra 1630-1800. Det som trengs for å være med er at man enten syns håndball er gøy eller man har lyst il å lære å spille håndball. Det skal sies at har du ingen håndball erfaring, så er læringskurven bratt i og med at vi spille mesteparten av treningene. Vi har ball, klister og teip. Det du trenger å stille med er idrettstøy og godt humør!
Siden det ikke har vært så stor oppslutning i det siste, så vil håndball gruppen gå litt i dvale til etter jul. Det vi syns er morro er å spille og da spille mot andre. Så planen er å melde oss på studentlekene som vil komme i fremtiden og da trene opp mot disse.
Vi er å finne på Facebook: VIL Håndball – legg oss til der for å følge med på når det blir treninger fremover.
Vel møtt når det blir treninger.
– Ann-Mari

 

VIL Multisport/Triathlon

Oppmann: Julian Mikkelsen

VIL Multisport fungerer som en samlegruppe for alle multisportutøvere i VIL. Dette gjelder alt fra triathlon, duathlon, hinderløype, 5-kamp og NCC osv.
Gruppen kommer tidvis til å kjøre faste treninger, men hovedhensikten er å fungere som en samlingsplass for interesserte. Her kan det avtales treninger, gis tips om konkurranser, utstyr, trening, samle lag til konkurranser osv.
Lik siden ”VIL Multisport feat NCC” på facebook!

Multisport

 

VIL Sykling

Oppmann VIL Sykling er Ulfar Baldvinsson. NK er Bjarte Abrahamsen.
Ut november vil det være trening fast tirsdag kl. 19:00 og lørdag kl. 11:00.
Jeg kommer til å trene fast på mandager, tirsdager og fredager, meld gjerne ifra hvis du er interessert.
I vinter kommer vi til å gå over til spinning både her på SKSK, og på MTA. På MTA er det helt topp fasiliteter så det er bare å glede seg til at snøen har lagt seg.

 

Vil løping

VIL Løping er for alle som ønsker å bli bedre å løpe eller for de som ønsker en god treningsøkt. Her er alle velkommen og man trenger ingen erfaring eller «karriere» fra før. Det er ingen krav til form eller utstyr, så her er det bare å møte opp og være med! Hvis du ønsker å bli bedre på enten 3000 m, motbakkeløp eller marathon, så er VIL Løping gruppen for deg!

Konkuranser som gruppen er med på er NOCA og NAKA, i tillegg til sjøkrigsskolestafetten på vårparten.

Klubben trener tirsdager 1630, med mindre det er ekstraordinære omstendigheter. Oppmøte er i porten.

Infokanal er VIL Løping på facebook. Lik oss nå!

Mats Mollandsøy (leder VIL Løping) går i 2 klasse i OM og er en erfaren løper. Han har erfaring fra 3000 m til 75 km, i tillegg til å ha vært med på det som er av motbakkeløp i Sør-Norge. Har mye erfaring med løpeteknikk og trening opp imot konkuranser, så det er bare å spørre om råd, tips og triks.

 

VILløping

VIL Svømming

Oppmann: Antonio Iversen

Det konkurreres i svømming både på NOCA og NAKA. Derfor trenger vi deg dersom du har en liten fisk inni deg!

Vi trener onsdager kl. 18.00 – 19.30 på MTA. Da har vi et helt basseng for oss selv! På treningene fokuserer vi på en del svømmeteknikk og trening opp mot livredningstesten. Her kan alle komme! Uansett ferdighetsnivå. Programmet skreddersys etter ferdighetsnivået, så ikke vær redd!

For de som liker å konkurrere prøver vi å stille lag på blant annet Studentlekene. Svømming er dog for det meste en individuell idrett, så det er selvfølgelig lov til å stille individuelt på konkurranser også! Vi prøver alltid å få samlet en gjeng uansett.

Vel møtt! =)

Vilsvømming

VIL DYKKE

Oppmann: Ingvild Østbye, LOG
ingvil_ostbye

VIL Dykke er en undergruppe ved Sjøkrigsskolen for de som er mer glad i å være under vann, enn over. Med skolens flotte plassering og utlån av ribber har gruppen en ypperlig mulighet til å dra ut på mange spennende dykkeopplevelser! Fast arrangerer VIL Dykke to dykk i mnd. Disse to dykkene gjennomføres hver andre og fjerde helg i mnd. Utenom dette planlegger medlemmene dykk når fritiden strekker til.
VILDykking

Alle er hjertelig velkommen til å bli med i VIL Dykke! Facebooksiden til VIL Dykke fungere som en informasjonskanal mellom medlemmene. Lik denne siden og hold deg oppdatert på kommende dykk, møter osv. Har du ikke kursing fra før er vi veldig behjelpelig med å gi deg den informasjonen du måtte trenge for å starte ditt kurs i dag!

VIL FOTBALL

Oppmann: Alexander Skomsøy MM
VILFotball

Treningstider:

Onsdag 16.30-18.00, sted nygårsdsbanen

Åpent for alle!

VIL Volleyball

VIL Volleyball er for alle som har lyst til å bli bedre i volleyball, synes volleyball er gøy og har lyst til å delta på NOCA og NAKA.

VILvolleyball

Vi har treningstid på tirsdager fra 1600-1800 i idrettshallen på skolen, det kan like vel variere noe så følg med på VIL Volleyball sin side på Facebook dersom du har tenkt deg på trening. Har du noen spørsmål kan de stilles til oppmann Anna Bak i ED-2 eller på Facebooksiden til VIL Volleyball

VIL SEILING/TEAM SKSK

Oppmann: Julius Yran ED
VILSeiling

VIL Seiling er for alle som har lyst til å seile, uavhengig av forkunnskaper. Skolen har to X-99’er og elleve Ynglinger, samt en del seilutstyr og bekledning til utlån. For å holde orden på materiellet, baserer vi oss på en fadderordning hvor du kan få ansvaret for å ta vare på en av båtene. Lån av båtene kan avtales med hver enkelt fadder. Vi har et nært samarbeid med Askøy Seilforening, hvor mesteparten av Ynglingene oppbevares. Sammen med Askøy’s ynglingmiljø trener vi hver torsdag i form av pølsebaneregatta. Seilgruppen har de siste årene deltatt i Ynglingklasse VM, NM og Norges Cup, Trofeo Accademia Naval i Italia og NOCA.

Treningstider:
Torsdager 1630-2030 (Askøy Seilforening)

VIL BASKETBALL

Oppmann for VIL basket er Erlend Rønningen i ED-2.

VIL Basket har trening på mandager 16.30-18.00. Alle kadetter er velkommen på treningene, uansett nivå. Vi trener primært mot NAKA 2016, men andre arrangement som Studentlekene i Tromsø er også aktuelle.

VILbasket

VIL Vertikal

Oppmann: Anders Loftheim, Log 3

Mandager 18:00 MTA, Ute hvis det er fint vær.
Får låne alt utstyr på MTA, Trenger i utgangspunktet brattkort.
Om vinteren blir det mye ski og fjellaktiviteter
Facebook – VIL Vertikal

VILvertikal

 

Valkyriens Villmenn

IMG_0707

Villmenn drives av Thomas Reitan og Henrik Surlien. Vi går begge i OM2 og er forkjempere i å skape god stemning.  Vi anerkjenner musikk, dans og drama, og misliker hooligans.

Vilmenn er et støttegruppe for de øvrige sportsgruppene under VIL. Denne består av et knippe kjernesupportere som legger rammer og administrerer – utover dette er vi avhengig av nettopp deg.  Vi har ingen faste treningstider – men alt av initiativ verdsettes. Det siste vellykkede innslagene er NOKA sangen. Under NOKA og NAKA er gruppen i utgangspunktet besatt av de øvrige som ikke konkurrerer  – men reiser under en annen idrett. Dersom det er ledige plasser til disse arrangementene vil det forekomme en audition hvor kun kreativitet setter grenser. Dette vil bli annonsert i god tid.

Vi minner om at Villmenn også fokuserer på lokale arrangement og aktiviteter – Her er vi avhengig av nettopp ditt tips for å kunne stille.

Villmenn er muligens den mest utholdende grenen vi har. Det krever full innsats både dag og natt – ikke minst er det utholdene over tid. Dette setter store krav til deg som person og til makkertjenesten.

Vårt viktigste motto er at vi heier på alle alltid. Vår viktigste jobb er å lage best mulig stemning og heie frem de som konkurrerer. Har du artige innspill eller ideer du mest sannsynlig ikke tror går –  ta kontakt så skal vi sammen se om ikke nettopp du kan sette ditt preg på en aktivitet som verdsettes av alleJ

Vår informasjonskanal er en lukket side på facebook. Har du lyst til å bli Villmann, ta kontakt så inviterer vi deg inn. Grunnen til dette er at det under NAKA er en publikumspris – som vi skal vinne hver gang. Derfor er informasjonen og planlegging begrenset til gruppens medlemmer. Øvrig informasjon vil bli kommunisert via Valkyriens Idrettslag VIL, eller via spesifikke arrangements sider.

Legg igjen en kommentar