Idrettslaget

Valkyrien IL

Valkyrien Idrettslag er drevet av og for kadettene. VIL har som mål å gi kadettene et bredt aktivitetstilbud, å hevde oss i de prestisjefylte konkurransene NAKA og NOCA, samt å hevde oss i sivile konkurranser. Idretten er en ypperlig arena å komme i kontakt med de sivile studentene på. Derfor stiller vi også med lag i flere idretter under Studentlekene og Studenmesterskap.

For å kunne levere et godt tilbud til kadettene er VIL medlem av tre særforbund:

  • Norge Studentidrettsforbund: Muliggjør det å drive med idretten vi ønsker å drive. Gir også tilgang til å delta på Studentlekene, Studentmestkerskap og Studencuper
  • Norges Klatreforbund: Gjør at all aktivitet i regi av VIL Vertikal (klatring) er forsikret igjennom NKF.
  • Norges Triathlonforbund: Muliggjør det for kadettene å løse inn helårslisens i NTF og dermed delta på triathlonkonkurranser.

VIL ønsker også å underbygge skolens profesjonsutdanning ved å gi kadettene mulighet til å trene militære ferdigheter også utenfor tjenestetid. Valkyrien Idrettslags aktivitetstilbud reflekterer til enhver tid de interesser og initiativ som ligger i kadettmassen, så ikke nøl med å komme med ditt bidrag!

For å holde seg oppdatert på aktivitet i Valkyrien Idrettslag, er det Facebook-siden Valkyrien Idrettslag VIL som gjelder. Her er det også linker til undergruppenes egne sider.

DSC_1935GutteløpGladeIMG_6185