Riddere og æresmedlemmer

Æresmedlemskap er den høyeste utmerkelsen innen Valkyrien. Æresmedlemmer utnevnes kun i helt spesielle tilfeller, og da for en enestående innsats av vidtrekkende betydning for Valkyrien. Som æresmedlemmer kan også utnevnes personer som på annen måte spesielt har utmerket seg ved arbeid i Valkyriens ånd. Æresmedlemmer utnevnes av generalforsamlingen etter innstilling fra ordenskanselliet.

Æresmedlemmer tildeles Valkyriens orden som bæres på mørkeblått bånd. Ordenen utføres i forgylt sølv, delvis med emalje. Midtpartiet er Valkyriens stjerne i gull på sort bunn. Æresmedlemmer er samtidig riddere av Valkyrieordenen, om de ikke allerede er det fra før.

Ridder av Valkyrieordenen er den nest høyeste utmerkelse innen Valkyrien. Ordenen er innstiftet for å hedre personer som har nedlagt et særlig betydningsfullt arbeid for Valkyrien, eller som ved annen særlig verdifull innsats for et felt innenfor foreningens formål, har gjort seg fortjent til en spesiell påskjønnelse fra Valkyrien. Riddere utnevnes av generalforsamlingen etter innstilling fra ordenskanselliet.

Riddere av Valkyrieordenen tildeles Valkyriens orden som bæres på burgunder bånd. Ordenen utføres i forgylt sølv, delvis med emalje. Midtpartiet er Valkyriens stjerne i gull på sort bunn.

Æresmedlemmer og Riddere rangeres innbyrdes i henhold til utnevnelsesdato. I spesielle tilfeller kan denne regelen fravikes.

Samtlige æresmedlemmer og riddere skal avfotograferes og bildet skal henges opp sammen med de andre æresmedlemmer og riddere på foreningens galleri i Valhall.

Liste over riddere og æresmedlemmer:

ETTERNAVN FORNAVN ORDEN YRKE TILDELT
Lihaug Rita Ridder Renholdsbetjent 2012
Kumar Manav Ridder Kaptein 2015

Uten navn3
Valkyriens ordensstjerne med bånd for æresmedlem.